ביה"ס ליין
קורס חדש: בית ספר לברמנים פרק 1 – קוקטיילים קלאסיים
קורס הברמנים פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. המיקסולוג נעם אור ילמד אותנו איך מכינים 10 קוקטיילים קלאסיים עם טוויסט, וגם נגלה איך נולד הקוקטיל ומי המציא אותו והיכן... חפשו את נעם אור באינסטגרם: @the.alchemist.tlv
ביה"ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים
בית הספר ליין פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. בפרק הזה נסיים עם צרפת, נעבור על היינות המרכזיים ואיזורי הגידול של איטליה וגם נלמד את כל השיטות לחדרר יין.
בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון
בשיעור השלישי - הפעם נשוטט בבבורדו ובבורגון, נתחיל להבין את החלוקה הגיאוגרפית בעולם וגם איך לבחור "שבלי" משתלם
בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים
הפעם נלמד על תהליך הכנת היין, מה זה ״בוקה״ איך מדרגים ינות. מה זה גוף מלא? איך ינן בונה את הבלנדים שלו. איך שומרים על היין ואיך יודעים מה זה יין שיכול להתיישן. כל הטיפים שיהפכו אתכם למומחי יין. מושגי עסוד - פרק 2. רק לפטרוני וי.אי.פי. וכמו תמיד - אתם יודעים - כל מה שתראו הוא אמיתי. לא קיבלתי תקציב פרסום או כסף מאף חברה. הכל מבוסס על ידע שלי. תהנו.
בית הספר ליין: שיעור מבוא
בשיעור הראשון נתעכב על מושגי יסוד בעולם היין. בית הספר ליין נועד לתת כלים להבנת עולם היין, מושגים, השפה היחודית וכמובן לאפשר לנו לזהות ינות טובים לדעת למה ובכלל להנות מאחד העולמות הכי מרגשים בתחומי הקולינריה. הבית ספר פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי.