ביה"ס ליין

אין דבר יותר מענג מלהנות מיין טוב. הבעיה, יש המון פלצנות, שרלטנות ויינות “בוטיק” שממש לא הייתי רוצה לשתות. אני חובב יין שנים רבות, כתבתי עליו בעיתונים שונים, ואף עשיתי טעימות יין מצולמות בערוץ 10. אני משתדל כמעט כל שנה לנסוע לתערוכות הגדולות בתחום, בדיסלדורף, ורונה, ועוד ואין נסיעה אחת שלי בעולם, שאני לא מבקר ביקב ומכיר עוד יינן ועוד ינות. הסדנה המצולמת תיתן את כל המידע בלי פלצנות. מושגי יסוד, אזורי גידול, איך נזהה יין טוב, ומתי היין מקולקל. במהלך הסדנא יהיו טעימות יינות – שאתם תשבו מול המסך עם יין שאגדיר מראש – ונבצע ביחד טעימה מסודרת. (הטעימות יותאמו ויעודכנו כל העת – בהתאם לינות באותו בציר שכמובן ניתנים להשגה בקלות) הקורס פתוח לפטרוני ה-VIP שלי. ומדי כמה שבועות עולים פרקים חדשים. להצטרף לקורס ולפטרונים לחצו פה.
ביה”ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים

ביה”ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים

בית הספר ליין פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. בפרק הזה נסיים עם צרפת, נעבור על היינות המרכזיים ואיזורי הגידול של איטליה וגם נלמד את כל השיטות לחדרר יין.

קראו עוד >>
בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון

בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון

בשיעור השלישי - הפעם נשוטט בבבורדו ובבורגון, נתחיל להבין את החלוקה הגיאוגרפית בעולם וגם איך לבחור "שבלי" משתלם

קראו עוד >>
בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים

בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים

הפעם נלמד על תהליך הכנת היין, מה זה ״בוקה״ איך מדרגים ינות. מה זה גוף מלא? איך ינן בונה את הבלנדים שלו. איך שומרים על היין ואיך יודעים מה זה יין שיכול להתיישן. כל הטיפים שיהפכו אתכם למומחי יין. מושגי עסוד - פרק 2. רק לפטרוני וי.אי.פי. וכמו תמיד - אתם יודעים - כל מה שתראו הוא אמיתי. לא קיבלתי תקציב פרסום או כסף מאף חברה. הכל מבוסס על ידע שלי. תהנו.

קראו עוד >>
בית הספר ליין: שיעור מבוא

בית הספר ליין: שיעור מבוא

בשיעור הראשון נתעכב על מושגי יסוד בעולם היין. בית הספר ליין נועד לתת כלים להבנת עולם היין, מושגים, השפה היחודית וכמובן לאפשר לנו לזהות ינות טובים לדעת למה ובכלל להנות מאחד העולמות הכי מרגשים בתחומי הקולינריה. הבית ספר פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי.

קראו עוד >>