פטרונים

מושג הפטרוניםאמנם קיים עוד מהעת העתיקה אבל כיום לא רק אמנים כמו לאונרדו דה וינצי ראויים לפטרונים. אז מה הכוונה בפטרונים? זו קהילה סגורה של חברים, ששומרת על קשר אישי איתי, ומקבלת המון תכנים בלעדיים, תכנים לפני כולם, מפגשים, קורסים ועוד. הם מאפשרים לי להמשיך ליצור, בלי להזדקק לפרסומות או לספונסרים מסחריים שייפגעו לי בתוכן. פטרונים משלמים, דרך חברת פטראון האמריקאית, תקציב חודשי שיכול להתחיל בעלות של כוס קפה (5$) ולהגיע עד 20$ – עלות של מנת פסטה פשוטה במסעדה. התכנים שמופיעים פה בעמוד פתוחים לפטרונים שלי. אשמח אם תצטרפו לקהילה שלי – לכל הפרטים לחצו פה:

Go to Patreon
מדור חדש: הסודות של השפים

מדור חדש: הסודות של השפים

והפעם: רונג׳אן מגלה איך עושים מרק קארי ירוק עם עוף וקוקוס

קראו עוד >>
הפתעה מתוקה לימי קורונה – בלעדי לפטרונים

הפתעה מתוקה לימי קורונה – בלעדי לפטרונים

לפני כמה שבועות פנה אלי בחור צעיר באינסטגרם. הוא הרים בבית ״מפעל״ להכנת קרם ברולה. מתכון שתואם אחד לאחד את הברולה האמיתי - בלי תחליפים ועם הרבה פירות. הזמנתי אותו לשיחה וטעימה. וגיליתי יזם צעיר עם פוטנציאל. אני אנסה לפתוח עבורו את הדלת לעולם הקולינארי בהמלצה בשידורי קשת. מה אומרים? יש לו סיכוי??

קראו עוד >>
כמה במדד ל… אמא שלי

כמה במדד ל… אמא שלי

אולי עכשיו תגלו את התשובה, איך יצאתי כזה גסטרונומי... הפטרונים כרגיל, לפני כולם ובלי פרסומות. כתוביות בעברית.

קראו עוד >>
עדכונים לפטרונים לקראת אוגוסט

עדכונים לפטרונים לקראת אוגוסט

אז מה צפוי לנו: פרק חדש בסדרת הבשר, סרטונים חדשים בקורס האלכוהול, והאם יהיה מפגש זום או מפגש אמיתי 😊

קראו עוד >>
המבחן האמיתי לכוכבת האינסטגרם – הביקורת מגיעה לאור שפיץ

המבחן האמיתי לכוכבת האינסטגרם – הביקורת מגיעה לאור שפיץ

כתוביות בעברית ואנגלית. אור שפיץ, אושיית אינסטגרם ובעלת מאפייה קטנה שלמרות עידן הקורונה מפוצצת בתורים בלתי נגמרים. אבל - האם העוגות שלה שוות?

קראו עוד >>
ביקורת רק לפטרונים: מסעדה הודית טבעונית. הבונוס: מתכון לסמוסה

ביקורת רק לפטרונים: מסעדה הודית טבעונית. הבונוס: מתכון לסמוסה

פתוח רק לפטרוני הווי.אי.פי הביקורת מגיעה לפרדס חנה ולמסעדה הטבעונית "אננדה" - אושר עילאי בעברית.

קראו עוד >>
הביקורת באנימאר – חלק שני – האם סוף סוף יש ציון מצטיין

הביקורת באנימאר – חלק שני – האם סוף סוף יש ציון מצטיין

בלי פרסומות, ולפני כולם: פתוח לפטרונים בלבד: החלק השני של הביקורת באנימאר. כמה תקבל המסעדה ושירות המשלוחים?

קראו עוד >>
המלצר הידען והחפרן – ביקורת באנימאר

המלצר הידען והחפרן – ביקורת באנימאר

בלי פרסומות ולפני כולם: חלק ראשון של הביקורת באנימאר. כתוביות: עברית אנגלית

קראו עוד >>
עדכון למנויי הפרימיום: מדור חדש, תאריך לזום וכמה שאלות אליכם

עדכון למנויי הפרימיום: מדור חדש, תאריך לזום וכמה שאלות אליכם

מדי פעם מעדכן אתכם - הפטרונים שלי - במה שאני מתכנן ובעיקר מתייעץ איתכם לגבי פרויקטים חדשים. אשמח לתובנות בפרטי או בתגובות

קראו עוד >>
ההפתעה בדרום תל אביב – ביקורת בלעדית לפטרונים

ההפתעה בדרום תל אביב – ביקורת בלעדית לפטרונים

בדרום תל אביב מסתתרת מסעדה שונה. עם שילובים בלתי אפשריים לכאורה. אבל הטעם... מדהים. פתוח לפטרוני זהב ו-וי.אי.פי

קראו עוד >>
ביה”ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים

ביה”ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים

בית הספר ליין פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. בפרק הזה נסיים עם צרפת, נעבור על היינות המרכזיים ואיזורי הגידול של איטליה וגם נלמד את כל השיטות לחדרר יין.

קראו עוד >>
ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד

ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד

בלעדי לפטרונים: בתקופת הבידוד קיבלתי הביתה משלוח מזעזע של סושי חמוץ ואולי אף מקולקל. כדי לא לפגוע בפרנסת האנשים בתקופה קשה כזו, גנזתי את הביקורת מהקהל הרחב והיא לא תעלה ביוטיוב. אני מאפשר לפטרונים לצפות בכתבה מתוך הבנה שהם יגלו אחריות.

קראו עוד >>
הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם

הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם

בלעדי לפטרונים: גבינות מכל העולם שמחכות לי ורק לי. וגם סדר האכילה של גבינות בטעימה ועוד

קראו עוד >>
סדנת הבשר 3: איך מיישנים

סדנת הבשר 3: איך מיישנים

פרות לא קדושות: כל השיטות ליישן בשר. מה ההבדל בין השיטה הרטובה ליבשה. כמה זמן צריך ליישן כל סוג בשר, וכל האמת על התהליך.

קראו עוד >>
סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות

סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות

פרות לא קדושות: איך מגדלים את הפרות. איזה פרות מיועדות לבשר? למה פרה מבכירה שווה יותר ולמה עגלים שווים הרבה פחות.

קראו עוד >>
סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו

סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו

פרק ראשון בסדנת הבשר של ניב גלבוע - פרות לא קדושות. האם עובדים עלינו בקצביות בארץ? למה בארץ כל כך יקר? מה הקשר בין "וואגיו" לפרות הישראלית. ולמה הצרפתים עושים את זה יותר טוב.

קראו עוד >>
בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון

בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון

בשיעור השלישי - הפעם נשוטט בבבורדו ובבורגון, נתחיל להבין את החלוקה הגיאוגרפית בעולם וגם איך לבחור "שבלי" משתלם

קראו עוד >>
בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים

בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים

הפעם נלמד על תהליך הכנת היין, מה זה ״בוקה״ איך מדרגים ינות. מה זה גוף מלא? איך ינן בונה את הבלנדים שלו. איך שומרים על היין ואיך יודעים מה זה יין שיכול להתיישן. כל הטיפים שיהפכו אתכם למומחי יין. מושגי עסוד - פרק 2. רק לפטרוני וי.אי.פי. וכמו תמיד - אתם יודעים - כל מה שתראו הוא אמיתי. לא קיבלתי תקציב פרסום או כסף מאף חברה. הכל מבוסס על ידע שלי. תהנו.

קראו עוד >>
בית הספר ליין: שיעור מבוא

בית הספר ליין: שיעור מבוא

בשיעור הראשון נתעכב על מושגי יסוד בעולם היין. בית הספר ליין נועד לתת כלים להבנת עולם היין, מושגים, השפה היחודית וכמובן לאפשר לנו לזהות ינות טובים לדעת למה ובכלל להנות מאחד העולמות הכי מרגשים בתחומי הקולינריה. הבית ספר פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי.

קראו עוד >>