פטרונים

מושג הפטרוניםאמנם קיים עוד מהעת העתיקה אבל כיום לא רק אמנים כמו לאונרדו דה וינצי ראויים לפטרונים. אז מה הכוונה בפטרונים? זו קהילה סגורה של חברים, ששומרת על קשר אישי איתי, ומקבלת המון תכנים בלעדיים, תכנים לפני כולם, מפגשים, קורסים ועוד. הם מאפשרים לי להמשיך ליצור, בלי להזדקק לפרסומות או לספונסרים מסחריים שייפגעו לי בתוכן. פטרונים משלמים, דרך חברת פטראון האמריקאית, תקציב חודשי שיכול להתחיל בעלות של כוס קפה (5$) ולהגיע עד 20$ – עלות של מנת פסטה פשוטה במסעדה. התכנים שמופיעים פה בעמוד פתוחים לפטרונים שלי. אשמח אם תצטרפו לקהילה שלי – לכל הפרטים לחצו פה:

Go to Patreon
ההפתעה בדרום תל אביב – ביקורת בלעדית לפטרונים

ההפתעה בדרום תל אביב – ביקורת בלעדית לפטרונים

בדרום תל אביב מסתתרת מסעדה שונה. עם שילובים בלתי אפשריים לכאורה. אבל הטעם... מדהים. פתוח לפטרוני זהב ו-וי.אי.פי

קראו עוד >>
ביה”ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים

ביה”ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים

בית הספר ליין פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. בפרק הזה נסיים עם צרפת, נעבור על היינות המרכזיים ואיזורי הגידול של איטליה וגם נלמד את כל השיטות לחדרר יין.

קראו עוד >>
ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד

ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד

בלעדי לפטרונים: בתקופת הבידוד קיבלתי הביתה משלוח מזעזע של סושי חמוץ ואולי אף מקולקל. כדי לא לפגוע בפרנסת האנשים בתקופה קשה כזו, גנזתי את הביקורת מהקהל הרחב והיא לא תעלה ביוטיוב. אני מאפשר לפטרונים לצפות בכתבה מתוך הבנה שהם יגלו אחריות.

קראו עוד >>
הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם

הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם

בלעדי לפטרונים: גבינות מכל העולם שמחכות לי ורק לי. וגם סדר האכילה של גבינות בטעימה ועוד

קראו עוד >>
סדנת הבשר 3: איך מיישנים

סדנת הבשר 3: איך מיישנים

פרות לא קדושות: כל השיטות ליישן בשר. מה ההבדל בין השיטה הרטובה ליבשה. כמה זמן צריך ליישן כל סוג בשר, וכל האמת על התהליך.

קראו עוד >>
סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות

סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות

פרות לא קדושות: איך מגדלים את הפרות. איזה פרות מיועדות לבשר? למה פרה מבכירה שווה יותר ולמה עגלים שווים הרבה פחות.

קראו עוד >>
סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו

סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו

פרק ראשון בסדנת הבשר של ניב גלבוע - פרות לא קדושות. האם עובדים עלינו בקצביות בארץ? למה בארץ כל כך יקר? מה הקשר בין "וואגיו" לפרות הישראלית. ולמה הצרפתים עושים את זה יותר טוב.

קראו עוד >>
בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון

בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון

בשיעור השלישי - הפעם נשוטט בבבורדו ובבורגון, נתחיל להבין את החלוקה הגיאוגרפית בעולם וגם איך לבחור "שבלי" משתלם

קראו עוד >>
בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים

בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים

הפעם נלמד על תהליך הכנת היין, מה זה ״בוקה״ איך מדרגים ינות. מה זה גוף מלא? איך ינן בונה את הבלנדים שלו. איך שומרים על היין ואיך יודעים מה זה יין שיכול להתיישן. כל הטיפים שיהפכו אתכם למומחי יין. מושגי עסוד - פרק 2. רק לפטרוני וי.אי.פי. וכמו תמיד - אתם יודעים - כל מה שתראו הוא אמיתי. לא קיבלתי תקציב פרסום או כסף מאף חברה. הכל מבוסס על ידע שלי. תהנו.

קראו עוד >>
בית הספר ליין: שיעור מבוא

בית הספר ליין: שיעור מבוא

בשיעור הראשון נתעכב על מושגי יסוד בעולם היין. בית הספר ליין נועד לתת כלים להבנת עולם היין, מושגים, השפה היחודית וכמובן לאפשר לנו לזהות ינות טובים לדעת למה ובכלל להנות מאחד העולמות הכי מרגשים בתחומי הקולינריה. הבית ספר פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי.

קראו עוד >>