פטרונים
מושג ה"פטרונים" אמנם קיים עוד מהעת העתיקה אבל כיום לא רק אמנים כמו לאונרדו דה וינצ'י ראויים לפטרונים. אז מה הכוונה בפטרונים? זו קהילה סגורה של חברים, ששומרת על קשר אישי איתי, ומקבלת המון תכנים בלעדיים, תכנים לפני כולם, מפגשים, קורסים ועוד. הם מאפשרים לי להמשיך ליצור, בלי להזדקק לפרסומות או לספונסרים מסחריים שייפגעו לי בתוכן. פטרונים משלמים, דרך חברת פטראון האמריקאית, תקציב חודשי שיכול להתחיל בעלות של כוס קפה (5$) ולהגיע עד 20$ – עלות של מנת פסטה פשוטה במסעדה. התכנים שמופיעים פה בעמוד פתוחים לפטרונים שלי. אשמח אם תצטרפו לקהילה שלי – לכל הפרטים לחצו פה:
טריפל ביקורות מהארכיון: בית תאילנדי, אדלינה ולחם יין
זה אמנם היה מזמן, אבל גם לארכיון יש מקום של כבוד
מרוקאי אותנטי אצלנו ברמת-גן
מסעדת ג׳מילה - אי של דו קיום בין טבח מרוקאי מוסלמי למסעדן ישראלי
לחם טף ב-68 שקלים? המחיר שווה?
משק ברזילי על הכוונת. הביקורת לפטרונים לפני כולם - ובלי פרסומות.
למה לשלם 100 שקל על קציצת ״וואגיו״?
הביקורת החדשה בחוות צוק, ״צוציק״ ששולחת לנו בשר ״וואגיו״.
שביתה איטלקית נוסח מגזינו – ביקורת חדשה
האם באיטליה היו מאפשרים לפסטה או למים מינרלים מוגזים להכיע ככה ללקוח?
הטוסטים של עומר מילר. הצלחה או אכזבה
ביקורת של משלוח הטייקאווי ב״לאון״. עם - פטרון הוי.אי.פי שזכה בהגרלה.
ביקורת של פטרונים / שווארמה בלב האדמה
המדור הקבוע - בו פטרונים שלי מעלים ביקורות. הפעם על שווארמה שנטמנת באדמה... וטעמה - מעולה. אבו אדם בקלנסווה.
כמה תקבל סוליקה – המעדנייה של השף אבי ביטון
אבי ביטון, השף של קפה פופולר, השיק רשת מעדניות ומשלוחים - ממרוקו ועד ווארשה. כמה הוא יקבל במדד?
מצעד הפיתות הבעייתיות: המנצח – איל שני
כמה במדד לפיתה מלאה בספגטי בולונז ולפיתה עמוסה בבטטה?
המשלוח המפתיע של מאיר אדוני: ״תל אביב צורחת״ האמנם?
האם מאיר אדוני יפתיע במשלוח החדש שהשיק?
סטייק מוכן שמגיע הביתה: מכה או הפתעה – ביקורת חדשה
מסעדת ״רק בשר״ היא בין היחידות ששולחות הביתה סטייק מוכן עם שליח. השתלם?
סכנה: זה המשלוח הכי גרוע שקיבלתי מעולם
זו באמת אחת הנפילות הכי גדולות שהיו לי. הפטרונים מקבלים לפני כולם - ובלי פרסומות
בשר, יין, קוקטיילים, ביקורות ומפגשים – פרויקט הפטרונים חוגג חצי שנה
מי האמין שנחגוג חצי שנה כזו מפוארת. הפטרונים שלי - הקהילה הכי מעניינת ונשכנית שיש
ביקורת כפולה: איך המשלוח והעסקית במסעדת אמורה מיו
ממש לפני הסגר באתי לביקורת, ואז הזמנתי גם משלוח. הפטרונים - לפני כולם ובלי פרסומות
ביקורת משלוחים ראשונה לסגר השני – טאיזו על הכוונת
ביקורת המשלוחים בטאיזו. הפטרונים מקבלים לפני כולם ובלי פרסומות. כתוביות עברית/אנגלית.
קורס חדש: בית ספר לברמנים פרק 1 – קוקטיילים קלאסיים
קורס הברמנים פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. המיקסולוג נעם אור ילמד אותנו איך מכינים 10 קוקטיילים קלאסיים עם טוויסט, וגם נגלה איך נולד הקוקטיל ומי המציא אותו והיכן... חפשו את נעם אור באינסטגרם: @the.alchemist.tlv
הביקורת בטי האוז: יפן או שרלטן?
הביקורת החדשה - לפטרונים לפני כולם ובלי פרסומות. כמה תקבל הבר מסעדה ״טי האוז״ בתל אביב על הסושי חריימה? כתוביות בעברית
הביקורת חוזרת למסעדה של חיים כהן
הביקורת מגיעה שוב ל״יפו ת״א״ של שף חיים כהן. פעם שעברה יפו-ת״א המסעדה קיבלה 7.5. בלי פרסומות ולפנ יכולם
בשרים מעושנים – פרק 4 במדריך הבשר
והפעם בעזרת מומחה העישון צ׳יקו קרוליצקי נבין איזה סוגי מעשנות יש, למה זה הפך ללהיט והכי חשוב - איך להכין בשר מעושן ככה שהטעם של הנתח יהיה מובחן ולא סתם בריח עשן. נלמד להכין - צלעות, שייטל, אווזים, שווארמת עוף ואנטריקוט, נקניקיות ועוד.
כמה במדד ליפנית הכשרה ברמת גן
קאמקורה שנמצאת באיזור הבורסה ברמת גן, מציגה את עצמה כמסעדת שף יפני. האמנם? הפטרונים מקבלים לפני כולם ובלי פרסומות
חיים כהן הפתיע אותי באמצע הביקורת – והשיחה ממש הפתיעה
בלי צנזורה. השיחה המפתיעה עם חיים כהן כשבאתי השבוע לעשות ביקורת ביפו תל אביב. ומה הוא אמר על הביקורת הקודמת שעשיתי ביפו תל אביב
האנטריקוט המושלם: גם ישראלי וגם טעים עד דמעות
הביקורת החדשה לפטרונים: בלי פרסומות ולפני כולם. מה הציון למסעדת הבשר הותיקה NG שהגישה סטייק מעורר השראה
הפתעה מתוקה לימי קורונה – בלעדי לפטרונים
לפני כמה שבועות פנה אלי בחור צעיר באינסטגרם. הוא הרים בבית ״מפעל״ להכנת קרם ברולה. מתכון שתואם אחד לאחד את הברולה האמיתי - בלי תחליפים ועם הרבה פירות. הזמנתי אותו לשיחה וטעימה. וגיליתי יזם צעיר עם פוטנציאל. אני אנסה לפתוח עבורו את הדלת לעולם הקולינארי בהמלצה בשידורי קשת. מה אומרים? יש לו סיכוי??
כמה במדד ל… אמא שלי
אולי עכשיו תגלו את התשובה, איך יצאתי כזה גסטרונומי... הפטרונים כרגיל, לפני כולם ובלי פרסומות. כתוביות בעברית.
עדכונים לפטרונים לקראת אוגוסט
אז מה צפוי לנו: פרק חדש בסדרת הבשר, סרטונים חדשים בקורס האלכוהול, והאם יהיה מפגש זום או מפגש אמיתי 😊
המבחן האמיתי לכוכבת האינסטגרם – הביקורת מגיעה לאור שפיץ
כתוביות בעברית ואנגלית. אור שפיץ, אושיית אינסטגרם ובעלת מאפייה קטנה שלמרות עידן הקורונה מפוצצת בתורים בלתי נגמרים. אבל - האם העוגות שלה שוות?
ביקורת רק לפטרונים: מסעדה הודית טבעונית. הבונוס: מתכון לסמוסה
פתוח רק לפטרוני הווי.אי.פי הביקורת מגיעה לפרדס חנה ולמסעדה הטבעונית "אננדה" - אושר עילאי בעברית.
הביקורת באנימאר – חלק שני – האם סוף סוף יש ציון מצטיין
בלי פרסומות, ולפני כולם: פתוח לפטרונים בלבד: החלק השני של הביקורת באנימאר. כמה תקבל המסעדה ושירות המשלוחים?
המלצר הידען והחפרן – ביקורת באנימאר
בלי פרסומות ולפני כולם: חלק ראשון של הביקורת באנימאר. כתוביות: עברית אנגלית
עדכון למנויי הפרימיום: מדור חדש, תאריך לזום וכמה שאלות אליכם
מדי פעם מעדכן אתכם - הפטרונים שלי - במה שאני מתכנן ובעיקר מתייעץ איתכם לגבי פרויקטים חדשים. אשמח לתובנות בפרטי או בתגובות
ההפתעה בדרום תל אביב – ביקורת בלעדית לפטרונים
בדרום תל אביב מסתתרת מסעדה שונה. עם שילובים בלתי אפשריים לכאורה. אבל הטעם... מדהים. פתוח לפטרוני זהב ו-וי.אי.פי
ביה"ס ליין – פרק 4 – צרפת, איטליה ועוד כמה עניינים
בית הספר ליין פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. בפרק הזה נסיים עם צרפת, נעבור על היינות המרכזיים ואיזורי הגידול של איטליה וגם נלמד את כל השיטות לחדרר יין.
ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד
בלעדי לפטרונים: בתקופת הבידוד קיבלתי הביתה משלוח מזעזע של סושי חמוץ ואולי אף מקולקל. כדי לא לפגוע בפרנסת האנשים בתקופה קשה כזו, גנזתי את הביקורת מהקהל הרחב והיא לא תעלה ביוטיוב. אני מאפשר לפטרונים לצפות בכתבה מתוך הבנה שהם יגלו אחריות.
הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם
בלעדי לפטרונים: גבינות מכל העולם שמחכות לי ורק לי. וגם סדר האכילה של גבינות בטעימה ועוד
סדנת הבשר 3: איך מיישנים
פרות לא קדושות: כל השיטות ליישן בשר. מה ההבדל בין השיטה הרטובה ליבשה. כמה זמן צריך ליישן כל סוג בשר, וכל האמת על התהליך.
סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות
פרות לא קדושות: איך מגדלים את הפרות. איזה פרות מיועדות לבשר? למה פרה מבכירה שווה יותר ולמה עגלים שווים הרבה פחות.
סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו
פרק ראשון בסדנת הבשר של ניב גלבוע - פרות לא קדושות. האם עובדים עלינו בקצביות בארץ? למה בארץ כל כך יקר? מה הקשר בין "וואגיו" לפרות הישראלית. ולמה הצרפתים עושים את זה יותר טוב.
בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון
בשיעור השלישי - הפעם נשוטט בבבורדו ובבורגון, נתחיל להבין את החלוקה הגיאוגרפית בעולם וגם איך לבחור "שבלי" משתלם
בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים
הפעם נלמד על תהליך הכנת היין, מה זה ״בוקה״ איך מדרגים ינות. מה זה גוף מלא? איך ינן בונה את הבלנדים שלו. איך שומרים על היין ואיך יודעים מה זה יין שיכול להתיישן. כל הטיפים שיהפכו אתכם למומחי יין. מושגי עסוד - פרק 2. רק לפטרוני וי.אי.פי. וכמו תמיד - אתם יודעים - כל מה שתראו הוא אמיתי. לא קיבלתי תקציב פרסום או כסף מאף חברה. הכל מבוסס על ידע שלי. תהנו.
בית הספר ליין: שיעור מבוא
בשיעור הראשון נתעכב על מושגי יסוד בעולם היין. בית הספר ליין נועד לתת כלים להבנת עולם היין, מושגים, השפה היחודית וכמובן לאפשר לנו לזהות ינות טובים לדעת למה ובכלל להנות מאחד העולמות הכי מרגשים בתחומי הקולינריה. הבית ספר פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי.