מדריך הבשר

המדריך המצולם בנושאי הבשר נולד לאחר אינספור פניות אלי ברשתות החברתיות וביןטיוב עם אין ספור שאלות על מידות עשייה, איך מגיע הבשר לצלחת. מה אומרים המושגים כמו קובה ביף, פרה מבכירה ועודבתור אוהב בשר ידוע, שגם נסע בעולם וביקר בחוות בקר, איטליזים ואף עבר קורס קצבות בטולוז שבצרפת, אני שמח לתרום מהידע שלי. הקורס פתוח לפטרוני ה-VIP ופטרוני הזהב שלי. מדי כמה שבועות עולים פרקים חדשים. להצטרף לקורס ולפטרונים לחצו פה

סדנת הבשר 3: איך מיישנים

סדנת הבשר 3: איך מיישנים

פרות לא קדושות: כל השיטות ליישן בשר. מה ההבדל בין השיטה הרטובה ליבשה. כמה זמן צריך ליישן כל סוג בשר, וכל האמת על התהליך.

קראו עוד >>
סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות

סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות

פרות לא קדושות: איך מגדלים את הפרות. איזה פרות מיועדות לבשר? למה פרה מבכירה שווה יותר ולמה עגלים שווים הרבה פחות.

קראו עוד >>
סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו

סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו

פרק ראשון בסדנת הבשר של ניב גלבוע - פרות לא קדושות. האם עובדים עלינו בקצביות בארץ? למה בארץ כל כך יקר? מה הקשר בין "וואגיו" לפרות הישראלית. ולמה הצרפתים עושים את זה יותר טוב.

קראו עוד >>