ביקורת של פטרונים / שווארמה בלב האדמה

המדור הקבוע – בו פטרונים שלי מעלים ביקורות. הפעם על שווארמה שנטמנת באדמה… וטעמה – מעולה. אבו אדם בקלנסווה.

טל אסף עמרן

יום שישי סגרירי, שמתי פעמיי אל עיר הקודש, הלא היא קלנסווה..

הימים ימי קורונה הם וקלנסווה עיר אדומה היא. 

את עיניי צדה כתבה מעניינת על שווארמה “אבו אדם ” בקלנסווה.

” מרעי מדליק בחמש בבוקר עצים בבור עמוק שנחפר בחצר האחורית שלו, מרחק הליכה קצרמהמסעדה. שעה-שעתיים לאחר מכן, כשהאש הגלויה דועגת ובולי העץ הפכו לגחלים רוחשות, מוכנסים פנימה 40 ק”ג של בשר כבש ומעט בקר. “

לא יכלתי להישאר אדיש נוכח הדברים והחלטתי לנסוע לדגום בעצמי את הפלא הקולינרי.

הגעתי למקום. פגשתי את האיש שעומד מאחורי השווארמה. לצערי המקום היה ריק.. בכל זאת, עיראדומה ואנשים מבחוץ נמנעים מלהגיע.

בשר כבש זה רק בימי שבת. ימי שישי זה הודו לוהט מהבור. 

הזמנתי לי מנה. לא היתה ברירה והלכתי לאכול באוטו. 

הטעם של הבשר היה מצוין!!

רכות נהדרת ועסיסיות בכל ביס. 

יחד עם תבלון נכון ובאגט שאופים במקום השילוב היה פנטסטי !!

לקחתי לי צלחת חמוצים בצד, וחבל שכך.

החמוצים היו נטולי טעם לחלוטין ומיותרים לגמרי. 

חבל, הרי שאם משקיעים כ”כ בהכנת הבשר אז מה הבעיה לדאוג שהסלטים יהיו ברמה תואמת? חומר למחשבה.

המחיר הוא מחיר לא זול, אבל לעניות דעתי שווה את המנה.

40 שקלים לבאגט. 

לסיכום : היתה שווה הנסיעה. 

הבשר היה מהנה ויחודי, הסלטים היו בנאליים במקרה הטוב ומיותרים.

המחיר סביר בהחלט.

ניקח בחשבון שאין אופציה לשבת ולאכול במקום. עדיין הצלחתי להנות מהמנה.

ציון 7 במדד שלי.

הערה שלי: דיברתי עם הבעלים כמה פעמים והוא ממש הזמין אותי לבוא – הבעיה שזה רחוק… ומקווה בעתיד לקפוץ. הייתי שוקל להגדיל את הציון ל7.5 כי הבשר הוא המלך – והוא מנצח לדברי טל.

השארת תגובה