


סדנת הבשר 3: איך מיישנים
פרות לא קדושות: כל השיטות ליישן בשר. מה ההבדל בין השיטה הרטובה ליבשה. כמה זמן צריך ליישן כל סוג בשר,

סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות
פרות לא קדושות: איך מגדלים את הפרות. איזה פרות מיועדות לבשר? למה פרה מבכירה שווה יותר ולמה עגלים שווים הרבה

סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו
פרק ראשון בסדנת הבשר של ניב גלבוע - פרות לא קדושות. האם עובדים עלינו בקצביות בארץ? למה בארץ כל כך

בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון
בשיעור השלישי - הפעם נשוטט בבבורדו ובבורגון, נתחיל להבין את החלוקה הגיאוגרפית בעולם וגם איך לבחור "שבלי" משתלם

בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים
הפעם נלמד על תהליך הכנת היין, מה זה ״בוקה״ איך מדרגים ינות. מה זה גוף מלא? איך ינן בונה את

בית הספר ליין: שיעור מבוא
בשיעור הראשון נתעכב על מושגי יסוד בעולם היין. בית הספר ליין נועד לתת כלים להבנת עולם היין, מושגים, השפה היחודית



הפתעה בקייב: אוכל מצויין ודירות בזיל הזול
קייב מעולם לא היתה קרובה כל כך. אולי בזכות אנשי הנח-נחמן-מאומן, אולי בזכות המחירים הזולים, או בגלל שבכל מלונות ישראל