• פריטים 0₪0.00
  • Vimeo
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
ניב גלבוע
  • להזמין הרצאה
  • המסכות שלי
  • ביקורות
  • פטרונים
  • מדריך הבשר
  • ביה"ס ליין​
  • פוסטים
  • דף הבית
  • דף הבית
  • פוסטים
  • ביה"ס ליין​
  • מדריך הבשר
  • פטרונים
  • ביקורות
  • המסכות שלי
    • 3 מסכות ניב גלבוע מעוצבות
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – 10 במדד גלבוע
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – אני לא חוראני
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – ספר לי על הנתח קצבים
  • להזמין הרצאה
ניב גלבוע
  • להזמין הרצאה
  • המסכות שלי
  • ביקורות
  • פטרונים
  • מדריך הבשר
  • ביה"ס ליין​
  • פוסטים
  • דף הבית
  • דף הבית
  • פוסטים
  • ביה"ס ליין​
  • מדריך הבשר
  • פטרונים
  • ביקורות
  • המסכות שלי
    • 3 מסכות ניב גלבוע מעוצבות
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – 10 במדד גלבוע
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – אני לא חוראני
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – ספר לי על הנתח קצבים
  • להזמין הרצאה
ביקורות מהבידוד: מלחמת הסביח
20/06/2020

ביקורות מהבידוד: מלחמת הסביח

עובד מגבעתיים, פרישמן מת"א ו-השרון מרמת גן. מי ניצח?

קראו עוד >>
סדנת הבשר 3: איך מיישנים
20/06/2020

סדנת הבשר 3: איך מיישנים

פרות לא קדושות: כל השיטות ליישן בשר. מה ההבדל בין השיטה הרטובה ליבשה. כמה זמן צריך ליישן כל סוג בשר,

קראו עוד >>
סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות
20/06/2020

סדנת הבשר 2: תכירו את הפרות ואת המתחזות

פרות לא קדושות: איך מגדלים את הפרות. איזה פרות מיועדות לבשר? למה פרה מבכירה שווה יותר ולמה עגלים שווים הרבה

קראו עוד >>
סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו
20/06/2020

סדנת הבשר 1: שלא יעבדו עלינו

פרק ראשון בסדנת הבשר של ניב גלבוע - פרות לא קדושות. האם עובדים עלינו בקצביות בארץ? למה בארץ כל כך

קראו עוד >>
בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון
20/06/2020

בית הספר ליין 3: מבורדו ועד בורגון

בשיעור השלישי - הפעם נשוטט בבבורדו ובבורגון, נתחיל להבין את החלוקה הגיאוגרפית בעולם וגם איך לבחור "שבלי" משתלם

קראו עוד >>
בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים
20/06/2020

בית ספר ליין 2: איך מכינים יין ואיך מדרגים

הפעם נלמד על תהליך הכנת היין, מה זה ״בוקה״ איך מדרגים ינות. מה זה גוף מלא? איך ינן בונה את

קראו עוד >>
בית הספר ליין: שיעור מבוא
20/06/2020

בית הספר ליין: שיעור מבוא

בשיעור הראשון נתעכב על מושגי יסוד בעולם היין. בית הספר ליין נועד לתת כלים להבנת עולם היין, מושגים, השפה היחודית

קראו עוד >>
הביקורת במסעדת שילה
10/06/2020

הביקורת במסעדת שילה

כמה תקבל מסעדת היוקרה התל אביבית?

קראו עוד >>
פרה לא קדושה – סדרת כתבות על בשר
17/05/2020

פרה לא קדושה – סדרת כתבות על בשר

סרטו זה פתוח רק לפטרונים של ניב גלבוע

קראו עוד >>
הפתעה בקייב: אוכל מצויין ודירות בזיל הזול
03/09/2018

הפתעה בקייב: אוכל מצויין ודירות בזיל הזול

קייב מעולם לא היתה קרובה כל כך. אולי בזכות אנשי הנח-נחמן-מאומן, אולי בזכות המחירים הזולים, או בגלל שבכל מלונות ישראל

קראו עוד >>
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
הירשמו ולא תפספסו אף פוסט:



ברוכים הבאים. אחרי הרבה שנים שאני כותב, עורך ומצלם בפלטפורמות שונות – מקשת12, ערוץ 10, גל"צ, חדשות בכבלים, ועד עיתונים שונים, החלטתי לנסות ולרכז את הכל במקום אחד. אז מה צפוי לנו פה? הביקורות שלי, קורסים שונים בתחומים שאני אוהב ומבין בהם, כתבות מחו"ל ומישראל בנושאי אוכל, חיים טובים ועוד. חשוב שתדעו שאני משלם בכל מקום בו אני עושה ביקורת, ושומר בקפידה אחר האתיקה העיתונאית.

כתבו לי
תקנון ותנאי שימוש
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress

נגישות

    • visibility_offהשבת את ההבזקים

    • titleסמן כותרות

    • settingsצבע רקע

    • zoom_outזום (הקטנה)

    • zoom_inזום (הגדלה)

    • remove_circle_outlineהקטנת גופן

    • add_circle_outlineהגדלת גופן

    • spellcheckגופן קריא

    • brightness_highניגודיות בהירה

    • brightness_lowניגודיות כהה

    • format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים

    • font_downloadסמן קישורים

    • לאפס את כל האפשרויותcached

    • נגישות לייט
גלילה לראש העמוד