• פריטים 0₪0.00
  • Vimeo
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
ניב גלבוע
  • להזמין הרצאה
  • המסכות שלי
  • ביקורות
  • פטרונים
  • מדריך הבשר
  • ביה"ס ליין​
  • פוסטים
  • דף הבית
  • דף הבית
  • פוסטים
  • ביה"ס ליין​
  • מדריך הבשר
  • פטרונים
  • ביקורות
  • המסכות שלי
    • 3 מסכות ניב גלבוע מעוצבות
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – 10 במדד גלבוע
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – אני לא חוראני
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – ספר לי על הנתח קצבים
  • להזמין הרצאה
ניב גלבוע
  • להזמין הרצאה
  • המסכות שלי
  • ביקורות
  • פטרונים
  • מדריך הבשר
  • ביה"ס ליין​
  • פוסטים
  • דף הבית
  • דף הבית
  • פוסטים
  • ביה"ס ליין​
  • מדריך הבשר
  • פטרונים
  • ביקורות
  • המסכות שלי
    • 3 מסכות ניב גלבוע מעוצבות
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – 10 במדד גלבוע
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – אני לא חוראני
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – ספר לי על הנתח קצבים
  • להזמין הרצאה
ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד
20/06/2020

ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד

בלעדי לפטרונים: בתקופת הבידוד קיבלתי הביתה משלוח מזעזע של סושי חמוץ ואולי אף מקולקל. כדי לא לפגוע בפרנסת

קראו עוד >>
מאחורי הקלעים בקשת: ככה עושים פינת אוכל
20/06/2020

מאחורי הקלעים בקשת: ככה עושים פינת אוכל

מה קרה כשהשף איבגני קובל מ"קורדרו" בא לאולפני הרצליה והביא לגלית ואילנית – תפריט מיוחד

קראו עוד >>
הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם
20/06/2020

הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם

בלעדי לפטרונים: גבינות מכל העולם שמחכות לי ורק לי. וגם סדר האכילה של גבינות בטעימה ועוד

קראו עוד >>
חוזרים למסעדות: האם בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה מגישה בשר ראוי?
20/06/2020

חוזרים למסעדות: האם בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה מגישה בשר ראוי?

בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה, רחוב הברזל ת"א. לפני 10 שנים באתי לביקורת – שהיתה טובה. מה יהיה הפעם? כתוביות עברית/אנגלית.

קראו עוד >>
מסעדת יוקרה – אחרי הקורונה: האם ל"שילה" יש בכלל סיכוי?
20/06/2020

מסעדת יוקרה – אחרי הקורונה: האם ל"שילה" יש בכלל סיכוי?

מסעדת שילה, בן יהודה 180 ת"א. כתוביות: אנגלית\עברית

קראו עוד >>
ביקורת מהבידוד: משלוח של ״המוציא״ מירושלים עם פצצה מתקתקת
20/06/2020

ביקורת מהבידוד: משלוח של ״המוציא״ מירושלים עם פצצה מתקתקת

המוציא, יפו 113 ירושלים. אבי לוי, כבש אותי לפני כמה שנים כשבאתי לעשות ביקורת במסעדה שלו, אחרי נצחונו במסטר שף.

קראו עוד >>
הסיפור העצוב על הסטייק הראשון שאכלתי • ביקורת עסקית בוויטהול
20/06/2020

הסיפור העצוב על הסטייק הראשון שאכלתי • ביקורת עסקית בוויטהול

פעם וויטהול, ברחוב מנדלה מוכר ספרים בת"א, היתה המקדש היחיד לבשר בתל אביב. החזרה לשם היתה לא קלה. ארכיון 2009-2017

קראו עוד >>
ביקורת מהעבר: הבשר של דוניה רוסה
20/06/2020

ביקורת מהעבר: הבשר של דוניה רוסה

כמה תקבל מסעדת הבשר בעין הוד? ארכיון הביקורות 2009-2017

קראו עוד >>
ביקורת כשרה מהבידוד: כמה יקבל משלוח מבני ברק עם חלה, עוף מרוקאי וחמין
20/06/2020

ביקורת כשרה מהבידוד: כמה יקבל משלוח מבני ברק עם חלה, עוף מרוקאי וחמין

הביקורת במשלוחי סורוצקין.

קראו עוד >>
ביקורות מהבידוד: מה הציון של "גרקו" היוונית
20/06/2020

ביקורות מהבידוד: מה הציון של "גרקו" היוונית

ההלוויה היוונית שלי: 2 סופלאקי וסלטים – כמה גרקו קיבלו במדד גלבוע

קראו עוד >>
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
הירשמו ולא תפספסו אף פוסט:



ברוכים הבאים. אחרי הרבה שנים שאני כותב, עורך ומצלם בפלטפורמות שונות – מקשת12, ערוץ 10, גל"צ, חדשות בכבלים, ועד עיתונים שונים, החלטתי לנסות ולרכז את הכל במקום אחד. אז מה צפוי לנו פה? הביקורות שלי, קורסים שונים בתחומים שאני אוהב ומבין בהם, כתבות מחו"ל ומישראל בנושאי אוכל, חיים טובים ועוד. חשוב שתדעו שאני משלם בכל מקום בו אני עושה ביקורת, ושומר בקפידה אחר האתיקה העיתונאית.

כתבו לי
תקנון ותנאי שימוש
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress

נגישות

    • visibility_offהשבת את ההבזקים

    • titleסמן כותרות

    • settingsצבע רקע

    • zoom_outזום (הקטנה)

    • zoom_inזום (הגדלה)

    • remove_circle_outlineהקטנת גופן

    • add_circle_outlineהגדלת גופן

    • spellcheckגופן קריא

    • brightness_highניגודיות בהירה

    • brightness_lowניגודיות כהה

    • format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים

    • font_downloadסמן קישורים

    • לאפס את כל האפשרויותcached

    • נגישות לייט
גלילה לראש העמוד