• פריטים 0₪0.00
  • Vimeo
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
ניב גלבוע
  • להזמין הרצאה
  • המסכות שלי
  • ביקורות
  • פטרונים
  • מדריך הבשר
  • ביה"ס ליין​
  • פוסטים
  • דף הבית
  • דף הבית
  • פוסטים
  • ביה"ס ליין​
  • מדריך הבשר
  • פטרונים
  • ביקורות
  • המסכות שלי
    • 3 מסכות ניב גלבוע מעוצבות
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – 10 במדד גלבוע
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – אני לא חוראני
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – ספר לי על הנתח קצבים
  • להזמין הרצאה
ניב גלבוע
  • להזמין הרצאה
  • המסכות שלי
  • ביקורות
  • פטרונים
  • מדריך הבשר
  • ביה"ס ליין​
  • פוסטים
  • דף הבית
  • דף הבית
  • פוסטים
  • ביה"ס ליין​
  • מדריך הבשר
  • פטרונים
  • ביקורות
  • המסכות שלי
    • 3 מסכות ניב גלבוע מעוצבות
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – 10 במדד גלבוע
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – אני לא חוראני
    • מסכת ניב גלבוע מעוצבת – ספר לי על הנתח קצבים
  • להזמין הרצאה
מלחמת הסנדוויצ׳ים – וסלט  קוסלאו מסוכן אחד
03/10/2020

מלחמת הסנדוויצ׳ים – וסלט קוסלאו מסוכן אחד

לפטרונים לפני כולם ובלי פרסומות

קראו עוד >>
קפיצה לראשל״צ ואילת: סוהו והמפלט האחרון
25/09/2020

קפיצה לראשל״צ ואילת: סוהו והמפלט האחרון

לפני כולם ובלי פרסומות

קראו עוד >>
ביקורת משלוחים ראשונה לסגר השני – טאיזו על הכוונת
25/09/2020

ביקורת משלוחים ראשונה לסגר השני – טאיזו על הכוונת

ביקורת המשלוחים בטאיזו. הפטרונים מקבלים לפני כולם ובלי פרסומות. כתוביות עברית/אנגלית.

קראו עוד >>
קורס חדש: בית ספר לברמנים  פרק 1 – קוקטיילים קלאסיים
18/09/2020

קורס חדש: בית ספר לברמנים פרק 1 – קוקטיילים קלאסיים

קורס הברמנים פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. המיקסולוג נעם אור ילמד אותנו איך מכינים 10 קוקטיילים קלאסיים עם טוויסט, וגם נגלה איך

קראו עוד >>
ביקורת של פטרונים: הפעם מסעדת טורקיז על הגריל
18/09/2020

ביקורת של פטרונים: הפעם מסעדת טורקיז על הגריל

מאת הפטרון רון פרחי כשחושבים על מסעדות אליהן מרבים ללכת טייקונים ואנשי עסקים עולים מיד לראש 2 מסעדות עיקריות –

קראו עוד >>
חדש: ביקורת מסעדות של פטרונים – והפעם המכשפה והחלבן
06/09/2020

חדש: ביקורת מסעדות של פטרונים – והפעם המכשפה והחלבן

המכשפה והחלבן - ביקורת של טל אסף הפטרון

קראו עוד >>
הביקורת בטי האוז: יפן או שרלטן?
06/09/2020

הביקורת בטי האוז: יפן או שרלטן?

הביקורת החדשה - לפטרונים לפני כולם ובלי פרסומות. כמה תקבל הבר מסעדה ״טי האוז״ בתל אביב על הסושי חריימה? כתוביות

קראו עוד >>
הביקורת חוזרת למסעדה של חיים כהן
04/09/2020

הביקורת חוזרת למסעדה של חיים כהן

הביקורת מגיעה שוב ל״יפו ת״א״ של שף חיים כהן. פעם שעברה יפו-ת״א המסעדה קיבלה 7.5. בלי פרסומות ולפנ יכולם

קראו עוד >>
בשרים מעושנים – פרק 4 במדריך הבשר
03/09/2020

בשרים מעושנים – פרק 4 במדריך הבשר

והפעם בעזרת מומחה העישון צ׳יקו קרוליצקי נבין איזה סוגי מעשנות יש, למה זה הפך ללהיט והכי חשוב - איך להכין

קראו עוד >>
כמה במדד ליפנית הכשרה ברמת גן
02/09/2020

כמה במדד ליפנית הכשרה ברמת גן

קאמקורה שנמצאת באיזור הבורסה ברמת גן, מציגה את עצמה כמסעדת שף יפני. האמנם? הפטרונים מקבלים לפני כולם ובלי פרסומות

קראו עוד >>
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
הירשמו ולא תפספסו אף פוסט:



ברוכים הבאים. אחרי הרבה שנים שאני כותב, עורך ומצלם בפלטפורמות שונות – מקשת12, ערוץ 10, גל"צ, חדשות בכבלים, ועד עיתונים שונים, החלטתי לנסות ולרכז את הכל במקום אחד. אז מה צפוי לנו פה? הביקורות שלי, קורסים שונים בתחומים שאני אוהב ומבין בהם, כתבות מחו"ל ומישראל בנושאי אוכל, חיים טובים ועוד. חשוב שתדעו שאני משלם בכל מקום בו אני עושה ביקורת, ושומר בקפידה אחר האתיקה העיתונאית.

כתבו לי
תקנון ותנאי שימוש
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress

נגישות

    • visibility_offהשבת את ההבזקים

    • titleסמן כותרות

    • settingsצבע רקע

    • zoom_outזום (הקטנה)

    • zoom_inזום (הגדלה)

    • remove_circle_outlineהקטנת גופן

    • add_circle_outlineהגדלת גופן

    • spellcheckגופן קריא

    • brightness_highניגודיות בהירה

    • brightness_lowניגודיות כהה

    • format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים

    • font_downloadסמן קישורים

    • לאפס את כל האפשרויותcached

    • נגישות לייט
גלילה לראש העמוד