



ביקורת משלוחים ראשונה לסגר השני – טאיזו על הכוונת
ביקורת המשלוחים בטאיזו. הפטרונים מקבלים לפני כולם ובלי פרסומות. כתוביות עברית/אנגלית.

קורס חדש: בית ספר לברמנים פרק 1 – קוקטיילים קלאסיים
קורס הברמנים פתוח לפטרוני ה-וי.אי.פי. המיקסולוג נעם אור ילמד אותנו איך מכינים 10 קוקטיילים קלאסיים עם טוויסט, וגם נגלה איך

ביקורת של פטרונים: הפעם מסעדת טורקיז על הגריל
מאת הפטרון רון פרחי כשחושבים על מסעדות אליהן מרבים ללכת טייקונים ואנשי עסקים עולים מיד לראש 2 מסעדות עיקריות –

חדש: ביקורת מסעדות של פטרונים – והפעם המכשפה והחלבן
המכשפה והחלבן - ביקורת של טל אסף הפטרון

הביקורת בטי האוז: יפן או שרלטן?
הביקורת החדשה - לפטרונים לפני כולם ובלי פרסומות. כמה תקבל הבר מסעדה ״טי האוז״ בתל אביב על הסושי חריימה? כתוביות

הביקורת חוזרת למסעדה של חיים כהן
הביקורת מגיעה שוב ל״יפו ת״א״ של שף חיים כהן. פעם שעברה יפו-ת״א המסעדה קיבלה 7.5. בלי פרסומות ולפנ יכולם

בשרים מעושנים – פרק 4 במדריך הבשר
והפעם בעזרת מומחה העישון צ׳יקו קרוליצקי נבין איזה סוגי מעשנות יש, למה זה הפך ללהיט והכי חשוב - איך להכין

כמה במדד ליפנית הכשרה ברמת גן
קאמקורה שנמצאת באיזור הבורסה ברמת גן, מציגה את עצמה כמסעדת שף יפני. האמנם? הפטרונים מקבלים לפני כולם ובלי פרסומות