ניב גלבוע - סדנאות והרצאות מרתקות

בשנים האחרונות אני מרצה בפני ארגונים, חברות וגם באירועים פרטיים בתחומי האוכל, תקשורת, כלכלה ועוד נושאים שמשיקים לתחומים שבהם אני עוסק ומתעניין. אני גם מנחה אירועים גדולים, בין השאר הנחתי בשנים האחרונות את ועידת החינוך של הסתדרות המורים, הנחתי פנאלים בנושאים שונים ועוד.

סדנאות והרצאות

טעימה ושיחה – הרצאות על הקולינריה והתרבות ב-צרפת, איטליה, ספרד ועוד.
מלווה בארוחה יוצאת דופן במסעדת יוקרה ושיחה מרתקת.

סדנאות קולינריות מודרכות:

עולם היין – טעימות של ינות והתאמת מאכלים. האם ישראל הפכה למעצמת יין.

עולם הגבינות – טעימות מרחבי העולם וישראל של גבינות. איך מייצרים, איך נזהה גבינות טובות ועוד.

עולם הבשר – איך נזמין את הסטייק שלנו? איזה סוגי בשר מומלצים ומידות עשייה. מה ההבדל בין טוקיו לשאר העולם, איזה בשר מגיע לנו לסופר, פרות מבכירות או עגלים? מה הבשר הנכון. וכל הפיתוחים החדשים של הבשר ללא בשר.

סדנאות לאנשי עסקים – עולם התקשורת:

התנהלות מול מצלמה. הכנה לראיונות, וכל שיטות העברת המסרים במדיומים השונים – עיתונות כתובה, רדיו וטלוויזיה.

הרצאה: השקרים והתככים – עולם הקולינאריה הישראלי – הסיפור האמיתי

בהרצאה מרתקת מלווה בסרטונים וחומרים מחדרי העריכה ישרטט ניב גלבוע, שמוכר כמבקר הנשכני וכמגיש תכניות בקשת12, את העולם הקולינארי הישראלי, כפי שלא הכרנו.

מה גילתה המצלמה הנסתרת במסעדה של איל שני? מי השף שניסה לרמות איל הון יהודי? ופרשיות נוספות מאחורי הקלעים של עולם המסעדות.

בהרצאה גם נגלה איך לזהות מסעדה טובה, מי באמת נותן לנו ערך לכסף. ונשמע על מחקרים חדשים ומפתיעים בתחום האוכל והקולינריה.