ביקורות

כבר למעלה מעשור אני מבקר מסעדות, זה התחיל בפינה בערוץ 10 וצמח לערוץ יוטיוב עם עשרות מיליוני צפיות. במדור פה – יעלו הן ביקורות של היוטיוב, והן ביקורות שפתוחות לפטרונים שלי בלבד (לפרטים והרשמה לחצו פה), כמו כן מעבר לסרטים יעלו פה גם ביקורות כתובות.

הפתעה מתוקה לימי קורונה – בלעדי לפטרונים

הפתעה מתוקה לימי קורונה – בלעדי לפטרונים

לפני כמה שבועות פנה אלי בחור צעיר באינסטגרם. הוא הרים בבית ״מפעל״ להכנת קרם ברולה. מתכון שתואם אחד לאחד את הברולה האמיתי - בלי תחליפים ועם הרבה פירות. הזמנתי אותו לשיחה וטעימה. וגיליתי יזם צעיר עם פוטנציאל. אני אנסה לפתוח עבורו את הדלת לעולם הקולינארי בהמלצה בשידורי קשת. מה אומרים? יש לו סיכוי??

קראו עוד >>
כמה במדד ל… אמא שלי

כמה במדד ל… אמא שלי

אולי עכשיו תגלו את התשובה, איך יצאתי כזה גסטרונומי... הפטרונים כרגיל, לפני כולם ובלי פרסומות. כתוביות בעברית.

קראו עוד >>
המבחן האמיתי לכוכבת האינסטגרם – הביקורת מגיעה לאור שפיץ

המבחן האמיתי לכוכבת האינסטגרם – הביקורת מגיעה לאור שפיץ

כתוביות בעברית ואנגלית. אור שפיץ, אושיית אינסטגרם ובעלת מאפייה קטנה שלמרות עידן הקורונה מפוצצת בתורים בלתי נגמרים. אבל - האם העוגות שלה שוות?

קראו עוד >>
ביקורת רק לפטרונים: מסעדה הודית טבעונית. הבונוס: מתכון לסמוסה

ביקורת רק לפטרונים: מסעדה הודית טבעונית. הבונוס: מתכון לסמוסה

פתוח רק לפטרוני הווי.אי.פי הביקורת מגיעה לפרדס חנה ולמסעדה הטבעונית "אננדה" - אושר עילאי בעברית.

קראו עוד >>
הביקורת באנימאר – חלק שני – האם סוף סוף יש ציון מצטיין

הביקורת באנימאר – חלק שני – האם סוף סוף יש ציון מצטיין

בלי פרסומות, ולפני כולם: פתוח לפטרונים בלבד: החלק השני של הביקורת באנימאר. כמה תקבל המסעדה ושירות המשלוחים?

קראו עוד >>
המלצר הידען והחפרן – ביקורת באנימאר

המלצר הידען והחפרן – ביקורת באנימאר

בלי פרסומות ולפני כולם: חלק ראשון של הביקורת באנימאר. כתוביות: עברית אנגלית

קראו עוד >>
האם נמצאה המסעדה עם הפסטה המושלמת?

האם נמצאה המסעדה עם הפסטה המושלמת?

בהס 4 בת"א, שפתוחה רק 3 פעמים בשבוע, מכינה השפית תמר כהן צדק פסטה תוצרת בית ועוד

קראו עוד >>
ההפתעה בדרום תל אביב – ביקורת בלעדית לפטרונים

ההפתעה בדרום תל אביב – ביקורת בלעדית לפטרונים

בדרום תל אביב מסתתרת מסעדה שונה. עם שילובים בלתי אפשריים לכאורה. אבל הטעם... מדהים. פתוח לפטרוני זהב ו-וי.אי.פי

קראו עוד >>
שמנת, פירות-ים וחומוס בבאר-שבע

שמנת, פירות-ים וחומוס בבאר-שבע

מסעדת טרומפלדור 69 בבאר-שבע מציעה מגוון של פירות ים בשמנת, חומוס ופסטות... שילוב מוזר, אבל האם יצליח? מציע לראות עם כתוביות - יש קצת בעיות בסאונד.

קראו עוד >>
מבחן הפסטות הגדול: נונו, פומו ופסטה בסטה

מבחן הפסטות הגדול: נונו, פומו ופסטה בסטה

איזו מסעדה נכשלה, מי הצליחה לשלוח אל-דנטה ואיזה ציון הן מקבלות

קראו עוד >>
חוזרים למסעדות: האם יש אוכל מקסיקאי אכיל בת״א?

חוזרים למסעדות: האם יש אוכל מקסיקאי אכיל בת״א?

והפעם הביקורת במסעדת "מקסיקנה" ברחוב בוגרשוב7 בת"א. האם המנות היו אותנטיות או קרובות למקור. ואיך אפשר לאכול ברעש כזה? כתוביות עברית\אנגלית

קראו עוד >>
ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד

ביקורת הסושי הגנוזה – מי הסושייה שקיבלה 3 במדד

בלעדי לפטרונים: בתקופת הבידוד קיבלתי הביתה משלוח מזעזע של סושי חמוץ ואולי אף מקולקל. כדי לא לפגוע בפרנסת האנשים בתקופה קשה כזו, גנזתי את הביקורת מהקהל הרחב והיא לא תעלה ביוטיוב. אני מאפשר לפטרונים לצפות בכתבה מתוך הבנה שהם יגלו אחריות.

קראו עוד >>
הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם

הצצה למקום הכי שווה לקנות גבינות מהעולם

בלעדי לפטרונים: גבינות מכל העולם שמחכות לי ורק לי. וגם סדר האכילה של גבינות בטעימה ועוד

קראו עוד >>
חוזרים למסעדות: האם בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה מגישה בשר ראוי?

חוזרים למסעדות: האם בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה מגישה בשר ראוי?

בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה, רחוב הברזל ת”א. לפני 10 שנים באתי לביקורת – שהיתה טובה. מה יהיה הפעם? כתוביות עברית/אנגלית.

קראו עוד >>
מסעדת יוקרה – אחרי הקורונה: האם ל”שילה” יש בכלל סיכוי?

מסעדת יוקרה – אחרי הקורונה: האם ל”שילה” יש בכלל סיכוי?

מסעדת שילה, בן יהודה 180 ת”א. כתוביות: אנגלית\עברית

קראו עוד >>
ביקורת מהבידוד: משלוח של ״המוציא״ מירושלים עם פצצה מתקתקת

ביקורת מהבידוד: משלוח של ״המוציא״ מירושלים עם פצצה מתקתקת

המוציא, יפו 113 ירושלים. אבי לוי, כבש אותי לפני כמה שנים כשבאתי לעשות ביקורת במסעדה שלו, אחרי נצחונו במסטר שף. אמו ישבה במטבח וסיייעה, האוכל היה נהדר וגם האווירה. כעת בקורונה – האם המשלוח יהיה ראוי?

קראו עוד >>
הסיפור העצוב על הסטייק הראשון שאכלתי • ביקורת עסקית בוויטהול

הסיפור העצוב על הסטייק הראשון שאכלתי • ביקורת עסקית בוויטהול

פעם וויטהול, ברחוב מנדלה מוכר ספרים בת”א, היתה המקדש היחיד לבשר בתל אביב. החזרה לשם היתה לא קלה. ארכיון 2009-2017

קראו עוד >>
ביקורת מהעבר: הבשר של דוניה רוסה

ביקורת מהעבר: הבשר של דוניה רוסה

כמה תקבל מסעדת הבשר בעין הוד? ארכיון הביקורות 2009-2017

קראו עוד >>
ביקורות מהבידוד: מה הציון של “גרקו” היוונית

ביקורות מהבידוד: מה הציון של “גרקו” היוונית

ההלוויה היוונית שלי: 2 סופלאקי וסלטים – כמה גרקו קיבלו במדד גלבוע

קראו עוד >>
ביקורות מהבידוד: מלחמת הסביח

ביקורות מהבידוד: מלחמת הסביח

עובד מגבעתיים, פרישמן מת”א ו-השרון מרמת גן. מי ניצח?

קראו עוד >>
הביקורת במסעדת שילה

הביקורת במסעדת שילה

כמה תקבל מסעדת היוקרה התל אביבית?

קראו עוד >>
סוויטה ב-16 אלף שקלים. הייתם משלמים?

סוויטה ב-16 אלף שקלים. הייתם משלמים?

  מלון נורמן בתל אביב מיצב את עצמו כאחד היקרים. באתי היום לעשות שם ביקורת לבלוג שלי על ארוחת הצהריים החדשה (רמז: היה יקר, מאד). הביקורת תפורסם עוד כמה ימים. על הדרך התעקשתי להציץ לסוויטה הכי יקרה שלהם. לדעתי הכי יקרה שיש בארץ, 16,000₪ ללילה! אני אישית לא הייתי משלם גם אם היה לי. שרי, […]

קראו עוד >>
מורידים את מחירי היין והבירה

מורידים את מחירי היין והבירה

בחודשים האחרונים פתחתי בקמפיין להורדת מחירי הבירה והיין. באינספור כתבות ושידורים בערוץ 10 הסברתי (וגם הוכחתי אני מקווה) שאין סיבה לשלם על כוס יין ישראלי יותר מ-30 שקלים וכך גם בבירות – לא יותר מ-20 ש”ח לשליש ו-25 לחצי. הקמפיין הזה מצליח! הרבה בזכותכם – שדורשים גם אופציה זולה במסעדות ובברים. רשימת המקומות בהם תוכלו […]

קראו עוד >>