מדד גלבוע – לחצו כאן לצפות בביקורות ב"נענע10"
במהלך השנים עשיתי מאות ביקורות במסעדות. הציון הכי גבוה שנתתי היה 9, הנמוך ביותר היה 3. המדד שלי מורכב מכמה גורמים, כמו הפרודוקטים, מיומנות השף, השירות, עיצוב המסעדה, האווירה וכמובן המחיר. דיווחנו ב"לילה כלכלי" כמה פעמים על מסעדות שזכו בציון גבוה ובחודשים שלאחר השידור היה קשה להשיג בהן מקום. זה מחמם את הלב שכל כך הרבה אנשים, מעריכים את הביקורת ומצביעים ברגליים. אנחנו פועלים בלי מורא ובלי משוא פנים, והכי חשוב משלמים על כל מה שאכלנו. (לשון רבים כי אנחנו צוות: תחקירן, מפיקה, צלם, עורך וידאו). בקרוב אני מתעתד לרכז פה את המסעדות כולן לפי הציונים ולבנות מדריך גלבוע מסודר. בינתיים אתם מוזמנים לצפות בביקורות שצילמנו. (לחצו על הכותרת ותופנו לעמוד שלי בנענע).
